Algemene informatie

Hou je van natuurlijke materialen en ben je graag creatief bezig? Kom dan vlechten met wilgentenen op ons keuterboerderijtje midden in de Drentse weilanden.

locatie MUDZ

Aan huis heb ik een workshopruimte (tevens mijn werkplaats). Hier kan ik kleine groepen ontvangen. In de zomer vlechten we meestal buiten in de tuin of op het terras. 

Wat kies je, een workshop of cursus?

Opgeven voor een workshop of cursus? Lees dan onderstaande tekst even door en besluit wat het beste bij jou past.

Wil je gewoon een middag iets leuks doen, alleen of met een groepje? Dan is een workshop vlechten heel geschikt. Het is leuk om iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. En aan het eind van de workshop neem je een eigen gevlochten werkstukje  mee naar huis.

Je hebt al eens een workshop gedaan en vindt het vlechten leuk. Je wil meer, zelfstandig een mand kunnen vlechten. Hiervoor is herhaling nodig van de technieken. Kom dan naar de vlechtcursus. Je leert in een rustig tempo de onderdelen van een mand vlechten. Je herhaalt elk onderdeel een paar keer, zodat je het makkelijker kan onthouden.

Hier lees je meer over de cursus.

Hoe meld je je aan voor een cursus of workshop ?

Je kan je via een mailbericht of telefonisch aanmelden als groep of individueel. Zie hier.

Een verzoek voor deelname aan een workshop of cursus ontvang ik graag ca. 3 weken voor de gewenste workshop datum. Dit omdat het wilg enkele weken in water geweekt moet worden voordat je ermee kan vlechten.

Wat kost het ?

De prijzen staan vermeld op de workshop en cursus pagina’s.
_____________________________________________________________________

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram