Algemene informatie

Hou je van natuurlijke materialen en ben je graag creatief bezig? Kom dan vlechten met wilgentenen op ons keuterboerderijtje midden in de Drentse weilanden.

locatie MUDZ

Aan huis heb ik een workshopruimte (tevens mijn werkplaats). Hier kan ik kleine groepen ontvangen. In de zomer vlechten we meestal buiten in de tuin of op het terras. Vlechten op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kies je, een workshop of cursus?

Opgeven voor een workshop of cursus? Lees dan onderstaande tekst even door en besluit wat het beste bij jou past.

Wil je gewoon een middag iets leuks doen, alleen of met een groepje? Dan is een workshop vlechten heel geschikt. Het is leuk om iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. En aan het eind van de workshop neem je een eigen gevlochten werkstukje  mee naar huis.

Kijk hier voor de workshops 2017.

Lijkt het je leuk om een mand te kunnen vlechten? Wil je graag eens kennismaken met de verschillende technieken en kijken of je ermee door wil …bijv. in een cursus? Speciaal daarvoor organiseer ik (eens per maand) de dagworkshop mandvlechten. In 1 dag vlecht je onder begeleiding een mandje.

Informatie over de dagworkshop vind je onderaan de pagina workshops 2017

Je hebt al eens een workshop gedaan en vind het vlechten leuk. Je wil meer, zelfstandig een mand kunnen vlechten. Hiervoor is herhaling nodig van de technieken. Kom dan naar de vlechtcursus. Je leert in een rustig tempo de onderdelen van een mand vlechten. Je herhaalt elk onderdeel een paar keer, zodat je het makkelijker kan onthouden.

Hier lees je meer over de cursus.

 

Hoe meld je je aan voor een cursus of workshop ?

Je kan je via een mailbericht of telefonisch aanmelden als groep of individueel. Zie hier.

Een verzoek voor deelname aan een workshop of cursus ontvang ik graag ca. 2 à 3 weken weken voor de gewenste workshop datum. Dit omdat het wilg enkele weken in water geweekt moet worden voordat je ermee kan vlechten.

Voor de workshops is geen vlechtervaring nodig. Een ieder kan deelnemen mits er geen krachtbelemmeringen zijn in de handen.

Wat kost het ?

De prijzen staan vermeld op de workshop en cursus pagina’s. Het varieert tussen 10,- en 40,- euro p/p afhankelijk van de tijd die je ervoor uit wil trekken en benodigde materiaal.
_____________________________________________________________________

Zoek je een B&B in de buurt? Klik dan hier.

Enkele vlechtwerken die je in een workshop kan maken