Broedkorf bestellen?

Voor bestellen van een of meerdere eendenbroedkorven kun je mailen naar anja.vd.veer@gmail.com. Ik ontvang dan graag de volgende informatie:

 1. Je naam en telefoonnummer
 2. Type korf (zie foto’s) :
  1. Met opstapplankje
  2. Met lange (smalle) hals
  3. Anders, zo nauwkeurig mogelijk omschrijven
 3. Aantal korven
 4. Grootte van de korf. Standaard vlecht ik korven voor het formaat wilde eend. Wil je een andere afmeting bijv. een grote korf voor een muskuseend, dan dit graag aangeven. Het standaardformaat kost 22,50 eur.
 5. Aflevering:
  1. Opsturen. In dit geval graag het afleveradres vermelden.
  2. Afhalen
 6. Gewenste leverdatum/ week / maand van levering.
  NB In de zomer zal de levertijd vrijwel altijd enkele weken zijn, omdat ik dan niet op voorraad vlecht.
dubbele foto broedkorf

Broedkorf met opstapplankje

Broedkorf met lange hals

Levering en betaling
Zodra ik je bestelling binnen heb, ontvang je binnen twee werkdagen via de mail bericht over het volgende,

 • Ik laat je weten wanneer ik de korf kan leveren, rekening houdende met de evt. aangegeven leverdatum/ week van levering
 • In geval van
  1. ophalen: we spreken een datum af. Ik stuur je mijn adres.
  2. opsturen: ik mail je mijn banknummer voor betaling van het aankoopbedrag (betaling hoeft pas korte tijd voordat ik de korf opstuur)
 • Als het nog even duurt voordat de korf geleverd moet/kan worden, plaats ik je op de bestellijst en bevestig ik dit via de mail.

Verzending

 • De korf wordt -om praktische reden- verpakt in twee plastic zakken. Een “plaatsingsadvies voor de korf” wordt bijgeleverd. De uitgebreide versie hiervan vind je onder algemene informatie eendenbroedkorven
 • De korf wordt zonder verzekering en niet aangetekend verstuurd. Dit in verband met de kosten en het is nog nooit mis gegaan zonder deze opties. Wil je toch een andere verzending, geef dit dan aan bij je bestelling.
 • Zodra ik de korf naar het postkantoor heb gebracht, ontvang je van mij een berichtje hierover. Normaal gesproken wordt de korf dan binnen 1 a 2 werkdagen via TNT bezorgd.

Niet inbegrepen

 • Stokken en ander (bevestigings)materiaal waarmee je de korven kan plaatsen
 • Plaatsen van de korven. Klik hier voor bedrijven die broedkorven plaatsen.

 


Vroeg bestellen !!

Je kan nu al broedkorven bestellen voor levering over enkele maanden. Je bent er dan zeker van dat ze in die periode geleverd worden. Dus geen wachttijden !!!